Para dhe pas humbjes në peshë, vështirë të besohet se janë të njëjtit persona

Para dhe pas humbjes në peshë, vështirë të besohet se janë të njëjtit persona

04 nëntor 2017 14:03

Humbja e peshës nuk është edhe aq e lehtë.

Por, disa persona këtë ia arrijnë duke qenë të motivuar e duke kërkuar një ndryshim në trupin e tyre.

Pamjet e mëposhtme tregojnë disa persona që kanë bërë ndryshime drastike me trupin e tyre, trup i cili më parë nuk ishte fare i shëndetshëm.

Këto mund të jenë disa inspirime për ata të cilën duan të humbin peshë.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme