Në ditën e fundit të punës në Twitter, mbyll llogarinë e Presidentit Trump

Në ditën e fundit të punës në Twitter, mbyll llogarinë e Presidentit Trump

03 nëntor 2017 09:01

Llogaria në Twitter e Presidentit Donald Trump është mbyllur nga rrjeti social.

Fillimisht kompania e komunikoi si një gabim njerëzor, por në komunikimin e dytë sqaruan se ishte bërë qëllimisht nga një punonjës.

Sipas tyre ky ka qenë veprimi i papërgjegjshëm i një punonjësi që kishte ditën e tij të fundit të punës.

Por fatmirësisht për Presidentin Trump, ky bllokim ka qenë i përkohshëm.

Megjithatë raportohet se nuk janë të pakta rastet kur është kërkuar bllokimi i llogarisë së Trump. Kërkesa të bazuara tek vetë rregullat e rrjetit social për ofendime dhe racizëm.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme