Të fluturosh mes mijërave zogjve

Të fluturosh mes mijërave zogjve

23 tetor 2017 09:51

Një kampion i hedhjes së parashutës është filmuar duke përmbushur ëndrrën e jetës së tij, duke u hedhur me parashutë mes mijëra zogjve që kishin mbuluar qiellin, transmeton Shqip.

Horacio Llorens, 35 vjeç, iu bashkua mijërave krijesave në qiellin e Danimarkës, të cilët po shtegtonin. Zogjtë u ngritën kur ra perëndimi dhe spanjolli fluturoi me parashutën e tij elektrike, në mënyrë që të ndodhej mes shpendëve shtegtarë.

Zotli Lroens tha:-“ Të jesh një zog është ëndrra ime. Kjo është arsyeja pse unë bëjë parashutë, sepse ndihem si një zog kur fluturoj. Zakonisht mund të fluturosh mes 3 ose 4 zogjve, por mundësia për të fluturuar mes mijërave prej tyre është një mundësi unike”.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme