Në Chicago u zhvillua marshi për festën e Halloweenit

Në Chicago u zhvillua marshi për festën e Halloweenit

22 tetor 2017 12:41

Chicago, 22 tetor – Në qytetin Chicago të SHBA-ve u mbajt marshimi me rastin e festës Halloween.

Marshimi tradicional i cili sjell pamje shumëngjyrëshe u organizua në lagjen Columbus, që ndodhet në Parkun Millenium.

Në marshim, tema e të cilit ishte “Në ajër dhe nën ujë”, morën pjesë qindra persona dhe grupe me kostume shumëngjyrëshe. Amerikanët treguan një interesim të madh për party para dhe pas marshimit.

Në evenimentin ku policia mori masa të larta të sigurisë, rrugët të cilët çonin në Millenium Park u mbyllën për trafikun me kamionë.

Evenimenti, i cili u transmetua drejtpërdrejt nga kanale të shumta televizive, u ndjek edhe në vend nga qindra persona.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme