Antilopët u shpëtojnë tri sulmeve brenda pak minutave

Antilopët u shpëtojnë tri sulmeve brenda pak minutave

22 tetor 2017 10:51

Një tufë antilopësh kanë përjetuar ditën më të keqe kur fillimisht janë ndjekur nga qentë e egër dhe pastaj nga një krokodil – para këtyre dy sulmeve antilopët janë sulmuar edhe nga një hipopotam.

Antilopët iu shmangën sulmit të qenve duke u futur në lum në Ngala Private Game Reserve në Afrikë të Jugut.

Ende pa u siguruar, një tjetër grabitqar, krokodili, priste për momentin e duhur të sulmit.

Në ujë përveç krokodilit antilopët i sulmoi edhe hipopotami.

Image

Image
Image

© KOHA

Komentet

Shto koment

Të ngjashme