Kina ka gati urën më të gjatë në botë

Kina ka gati urën më të gjatë në botë

21 tetor 2017 21:13

Punëtorët në Kinë janë në fazën e fundit të ndërtimit të urës më të gjatë në botë.

Inxhinierët kanë nisur hapjen e tunelit nënujë që është edhe faza e fundit të përfundimit të urës së gjatë 34 milje, derisa tuneli është i gjatë katër milje.

Ura ka kushtuar 15 miliardë euro dhe pritet të lidh tri qytetet më të rëndësishme të Kinës, Hong Kongun, Macaun dhe Zhuhain.

Image

Image
Image

© KOHA

Komentet

Shto koment

Të ngjashme