Familja prej 14 anëtarësh që kanë nga 6 gishta

Familja prej 14 anëtarësh që kanë nga 6 gishta

16 tetor 2017 11:25

Një familje 14 anëtarësh ku secili prej tyre ka lindur me nga gjashtë gishta në duar e këmbë, i kanë uruar mirëseardhjen në këtë botë anëtarit më të ri të familjes, i cili ka trashëguar të njëjtin “çrregullim” gjenetik.

Familja e pazakontë De Silva, siç transmeton KJ, thonë se numri më i madh i gishtërinjve në duar dhe këmbë, u ka ndihmuar në shumë raste për të mirë.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme