Shtëpia më e shtrenjtë në botë

Shtëpia më e shtrenjtë në botë

13 tetor 2017 12:54

Shtëpia më e shtrenjtë në botë ka dalë në shitje për 315 milionë sterlina.

Vila ‘Les Cedres’, siç transmeton mapo, gjendet në jug të Francës dhe ka 14 dhoma gjumi.

htëpia është ndërtuar 187 vite më parë.

Ajo vjen me një hapësirë prej 14 hektarësh.

Shtëpia ka qenë dikur pronë e mbretit belg, Leopold II.

Shtëpia ka një prej kopshteve më të bukur në Europë, me 15 mijë bimë dhe 20 serra speciale.

Ky ‘pallat’ luksoz ka një sallë ballosh, një pishinë olimpike dhe një stallë për mbi 30 kuaj.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme