Tradhtinë e nuses e publikon përmes videos në mes të ceremonisë së dasmës

Tradhtinë e nuses e publikon përmes videos në mes të ceremonisë së dasmës

09 tetor 2017 11:12

Janë të shumta mënyrat të cilat mund të përdorni për t’u hakmarrë ndaj gruas tuaj, veçanërisht nëse zbuloni se ju ka tradhtuar.

Por mënyra e një djali, i cili kishte zbuluar se gruaja e tij e ardhshme e kishte tradhtuar, ka kaluar çdo cak të mundshëm.

Mediat lokale në Singapor kanë raportuar se një djalë kishte vendosur ta demaskonte bashkëshorten e tij pikërisht në mes të ceremonisë së dasmës së tyre, para të gjithë të ftuarve. Mënyra që ai ka zgjedhur ta bëjë është e padëgjuar…

Gjatë momentit kur në ekranin e madh në dasmë po shfaqeshin foto të montuara nga historia e njohjes së çiftit, ai shfaq një video intime midis gruas së tij dhe dashnorit të saj.

Të gjithë të ftuarit mbetën të habitur dhe me sa duket djalit nuk ia ka ndjerë fare për paratë e harxhuara për dasmën, por e vetmja kënaqësi e tij ishte poshtërimi i gruas së tij në sytë e të gjithëve.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme