Për një grusht rërë të plazhit, dënimi 3000 euro

Për një grusht rërë të plazhit, dënimi 3000 euro

09 tetor 2017 09:46

Turistët që do të dëshironin të marrin grusht zall për ta dërguar në shtëpi si kujtim nga plazhet italiane do të mund të ballafaqohen me gjobën deri në tre mijë euro, raporton Koha.net.

Bashkësia turistike kombëtare ka kumtuar se rregulloret specifike si dhe lartësia e dënimit, ndryshon nga rajon italian në tjetrin, përcjellin medie kroate.

© KOHA

Komentet

Shto koment

Të ngjashme