Modelet e veshura me rërë, ujë, zjarr dhe erë

Modelet e veshura me rërë, ujë, zjarr dhe erë

11 gusht 2017 18:35

Asida Turava, thotë se nuk pëlqen gjërat e zakonshme, gjithçka që ajo bën thotë se e do unike.

Pa përdorur fare ‘photoshop’, ajo ka krijuar veshje për disa modele.

“Ishte eksperiencë e veçantë, e pazakontë dhe rraskapitëse. Shpresoj që ishte e vlefshme”, ka thënë ajo.

Më poshtë keni disa fotografi të modeleve të cilat artistja më lartë i ka ‘veshur’ me rërë, ujë, zjarr dhe erë.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme