120 mysafirët rumunë ikin pa paguar në një restorant në Spanjë

120 mysafirët rumunë ikin pa paguar në një restorant në Spanjë

03 March 2017 21:20

Më shumë se 120 mysafirë që ndodheshin në një restorant në qytetin në veriperëndim të Spanjës përnjëherë kanë ikur nga restoranti pa paguar llogarinë, ka bërë të ditur pronari.

Mysafirët rumunë, të cilët kishin paguar depozitë prej 900 eurosh, kanë ikur në grup nga restoranti “El Karmen” në Bembibre në momentin kur ishte dashur të shërbehet deserti, transmeton BBC.

“Kjo ka ndodhur për një minutë. Kjo është diçka që e kanë planifikuar dhe të gjithë kanë ikur si në stampedo”, ka thënë pronari, duke shtuar se mysafirët i kanë mbetur borxh më shumë se dy mijë euro.

Policia ka bërë të ditur për gazetën spanjolle “El Pais” se ende nuk kanë arritur të gjejnë askënd nga mysafirët që kishin ikur.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme