Lëmsh

Gruaja që ngjyros veturat në Iranin fetar

 

Një grua iraniane i ka thyer normat gjinore duke u bërë automekanike.

Maryam Roohanit i është dashur të përballet me mospajtimet e familjes së saj dhe diskriminim nga kolegët për të arritur sukses në karrierën e saj.