Kur blerjet online janë një dështim total

Kur blerjet online janë një dështim total

10 July 2019 22:54

Shumica e njerëzve kanë porositur diçka online së paku një herë.

Dhe pothuajse çdo blerje si kjo është një lotari: a do të dërgojnë pikërisht ato që premtuan?

Rastet në këtë fotogaleri tregojnë të kundërtën./tch

Komentet

Shto koment

Të ngjashme