Kur kërkohet përsosmëria por gjithçka kthehet në humor

Kur kërkohet përsosmëria por gjithçka kthehet në humor

10 July 2019 08:39

Modelet dhe modelët shpeshherë kërkojnë përsosmëri në veten e tyre.

Kjo ndikon edhe kur ata bëjnë fotosesione. Por, nganjëherë ky perfeksion që ata kërkojnë kthehet në diçka shumë qesharake.

Tch ka mbledhur disa fotografi të modelëve e modeleve që kanë realizuar fotografi të ndryshme, e që në sytë tanë duken shumë qesharake.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme