Gjarpri që lindi “me syze dielli dhe mustaqe”

Gjarpri që lindi “me syze dielli dhe mustaqe”

13 June 2019 10:10

A keni parë ndonjëherë gjarpër me syze dielli dhe mustaqe? Në fakt është e vështirë ta shikosh, sepse edhe po ta shohim diku zvarranikun jemi të prirë të vrapojmë për t’iu larguar, e jo të studiojmë tiparet apo ngjyrat e tij, transmeton GSH raportimet.

Por disa fotografi të publikuara online, kanë habitur jo pak njerëz në mbarë botën. Gjarpri u fotografua në Teksas dhe shenjat në fytyrën e tij e bëjnë të duket sikur ka syze dielli dhe mustaqe.

Së bashku me fotografitë e publikuara ishte edhe përshkrimi: “A keni parë ndonjëherë gjarpër me syze dielli?”.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme