Toreadori ia fshin lotët demit para se ta vrasë

Toreadori ia fshin lotët demit para se ta vrasë

14 May 2019 09:09

Një toreador spanjoll ia fshiu lotët nga sytë një demi para se ta vriste.

Veprimi përpara kafshës së plagosur ngjalli shumë reagime pasi një pjesë e quajti gjestin e matadorit si një shenjë respekti e shumë të tjerë si dashakeq.

Morante de la Puebla, mori pjesë në festivalin e ndeshjes me dema në arenën Real Maestranza në qytetin e Sevijes, kur ndodhi incidenti.

39-vjeçari shihet duke nxjerrë një shami me dorën e tij të zhytur në gjak për të pastruar demin që po vdes.

Demi shihet me katër “banderillë” të ngulura në shpinë përpara se të ndodhë akti përfundimtar i vdekjes.

Skena e momentit është ndarë në Twitter dhe është parë 2.3 milionë herë.

Tifozët e ndeshjeve me dema e konsideruan gjestin si shenjë respekti për kafshën - por komentuesit në mediat sociale dhe grupet e të drejtave të kafshëve e kanë goditur incidentin./ksp

Komentet

Shto koment

Të ngjashme