14 histori të “çmendura” por të vërteta

14 histori të “çmendura” por të vërteta

25 April 2019 13:40

Historia ndërtohet nga ngjarje të ndryshme dhe disa prej tyre janë vërtet për të qeshur dhe të çuditshme, si të ishin skena të ndonjë filmi.

Për shembull në shekujt 15-19 Europianët morën mumiet dhe i përdoren për të bërë ilaçe me to.

Më poshtë shihni disa raste interesante.

 • Një majmun ka punuar dikur në hekurudhë...
 • Në Egjipt ishte shumë e thjeshtë të bëheshe mumje...
 • Një luftëtar japonezë qëndroi në arrati për 30 vjet pasi nuk e dinte se Lufta e Dytë Botërore kishte mbaruar.
 • Një parashutiste ra brenda një reje stuhije dhe shpëtoi.
 • Dikush parkoi avionin në rrugët e New Yorku-ut.
 • Një pinguin ra në dashuri me kukullën prej kartoni.
 • Si Çikago u ngit pak metra nga toka.
 • NJë postier ngriti një kështjellë për 33 vite.
 • Foka që mësoi të fliste
 • Profesioni: Ky burrë ka trembur njerëzit për 40 vite
 • Një tra ka notuar përreth 120 vite.
 • Parashute me tullumbace
 • Macja hajdute, ajo ka vjedhur rreth 600 objekte nga shtëpitë në zonë.
 • Gruaja që lindi lepuj. Doktorët e besuan. Por në fund rezultoi mashtrim.

 

Komentet

Shto koment

Të ngjashme