Nuk është Trumpi presidenti më i paguar në botë

Nuk është Trumpi presidenti më i paguar në botë

22 April 2019 13:17

Austria është shteti, i cili paguan më shumë presidentin e vendit, me një pagë vjetore prej 404.466 dollarë. Më pas vjen Donald Trump, me pagë vjetore 400.000 dollarë.

Bie në sy fakti që Islanda e paguan më shumë presidentin, sesa Gjermania, Italia dhe Franca.

Presidenti rus, Vladimir Putin, në vit merr 134.000 dollarë.

Më poshtë grafiku i përgatitur nga Radio Evropa e Lirë.

Image

Komentet

Shto koment

Të ngjashme