Pronarët groposin qenin e ngordhur, pas dy ditësh “ringjallet”

Pronarët groposin qenin e ngordhur, pas dy ditësh “ringjallet”

21 April 2019 10:28

Për të gjithë, Dik kishte ngordhur. Ata e gjetën atë të pajetë në strehëzën e tij. Askush nuk kishte dyshime dhe pronarët dhe pronarët e groposin mes lotëve, por qeni gjeti forcën për tu “ringjallur”, duke gërmuar me putrat e tij dheun dhe kthehet në shtëpi.

Kjo është historia e pabesueshme e një qeni në një fshat Novonikolsk të Rusisë. Të dy motrat, pronarët e Dik, nuk donin të besonin. Kur u njoftuan për “ringjalljen” ato shpërtheu në britma të përziera midis gëzimit dhe terrorit. Një gabim vlerësimi? Ose një mrekulli? Për momentin askush nuk ka përgjigje për atë që ka ndodhur dhe ndoshta nuk do të ketë kurrë një. Gjëja e sigurt është fuqia e vullnetit e Dikut që nuk donte të braktiste botën tonë.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme