Çfarë i bën kosovarët më të lumturit në rajon?

Çfarë i bën kosovarët më të lumturit në rajon?

22 March 2019 21:05

Sipas raportit të OKB-së kosovarët janë më të lumturit në rajon.

Por çfarë i bën kosovarët kaq të lumtur? Për këtë temë është diskutuar sot në pjesën qendrore të Express-it me mysafirët e ftuar në studio.

Të ftuar ishin Naim Telaku, psikolog, Shpend Lila, menaxher në ICK dhe Teuta Arifaj, gazetare.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme