Çfarë duhet të bëjnë policët e shëndoshë kinezë për të hequr barkun

Çfarë duhet të bëjnë policët e shëndoshë kinezë për të hequr barkun

14 March 2019 12:59

Tashmë gjen vend shprehja e përdorur gjerësisht ‘zbor kinez’. Policët mbipeshë në Kinë u duhet t’u nënshtrohen një stërvitje speciale për të hequr barkun.

Tashmë gjen vend shprehja e përdorur gjerësisht ‘zbor kinez’. Policët mbipeshë në Kinë u duhet t’u nënshtrohen një stërvitje speciale për të hequr barkun.

‘Barkmëdhenjtë’ do të dërgohen në një qendër të trajnimit policor, ku do i nënshtrohen një diete të rreptë dhe stërvitje për të hequr kilet e tepërta. E gjithë kjo ndodh pasi policët nuk cilësohen efikasë në punë e tyre.

‘Nëse je i ngarkuar për kapjen e kriminelëve, është e patolerueshme të jesh i ngathë ‘ tha Sornpetch Chantarak, një zbatues dietik në programin e ri/Shqiptarja.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme