Lëmsh

Piktura katërshekullore e zbuluar rastësisht vlerësohet mbi 150 milionë euro

Piktura katërshekullore e zbuluar rastësisht vlerësohet mbi 150 milionë euro

Në vitin 2014, në papafingon e një shtëpie në Tuluzë të Francës ishte zbuluar një pikturë e mbuluar nga pluhuri dhe e dëmtuar nga lagështira, që dukej sikur e kishte një vlerë.

Piktura u mor nga një ekspert, Marc labarbe, i cili e pastroi atë, i dërgoi një foto një njohësi të artit dhe më pas…thjesht priti, transmeton TCH.