Skijimi në shkretëtirat e Egjiptit gjithnjë e më popullor

Skijimi në shkretëtirat e Egjiptit gjithnjë e më popullor

08 February 2019 09:49

Egjipti, një vend ku në sasi të vogla dhe shumë rrallë bie shi, e lëre më borë, vështirë është të pritet që të bëhet një vend që tërheq admiruesit e skijimit dhe të snoubordit.

Vendi i cili është i njohur për piramidat dhe faraonët, kohët e fundit ka punuar në promovimin dhe përparimin e turizmit të shkretëtirës, transmeton AA.

Pra, egjiptianët kuptuan që shkretëtirat e bollshme, kodrat e rërës dhe luginat t'i përdorin për skijim dhe të tërheqin shumë aventurierë.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme