Ka ende shpresë për planetin tonë

Ka ende shpresë për planetin tonë

08 February 2019 09:23

Në 2017, mbi 15.8 milion hektarë pyje dhe pemë u shkatërruan, duke e bërë atë vit më të keqin e dytë në histori për humbjen e pemëve.

Kur lexojmë rreth statistikave si kjo, ne nuk mund ta ndihmojmë, por ndjehemi jashtëzakonisht të pikëlluar dhe të dëshpëruar për të ardhmen e planetit tonë.

Sidoqoftë, kurrë nuk duhet të ndaloni të besoni në anën e mirë të njerëzve që vërtetojnë se, sado të këqija të fitojnë, e mira gjithmonë do të mbizotërojë, transmeton G.Sh.

Bright Side ka përzgjedhur disa foto që tregojnë se natyra ende ka një shans dhe njerëzit e ndjeshëm dhe të respektueshëm për mjedisin janë arsyeja e vetme.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme