Mace të dashuruara

Mace të dashuruara

04 February 2019 09:25

Nëse nuk besoni në dashurinë apo partnerin ideal, ka mënyra për t’ju provuar se e keni gabim. Por, në vend të këngëve të dashurisë, poezive ose filmave, ne kemi macet.

Dhe nuk ka histori më të madhe dashurie se ajo e maces e cila përqafon partnerin dhe madje nuk dëshiron të ndahet prej tij.

“Bright Side” ka siguruar fotografi të mace të dashuruara. Për më shumë shfletoni galerinë:

Komentet

Shto koment

Të ngjashme