Vendet më të sigurta në Europë për të udhëtuar të vetëm…

Vendet më të sigurta në Europë për të udhëtuar të vetëm…

01 February 2019 11:36

Të paktën një herë në jetë do të na duhet të udhëtojmë të vetëm, pa familjen apo grupin tonë shoqëror.

Europa është një nga vendet më të mira për të udhëtuar, fluturimi nuk është i gjatë dhe njerëzit janë mjaft miqësorë, transmeton Living. 

Udhëtime për punë apo argëtim, më poshtë do të gjeni një listë me vendet më të sigurta për të udhëtuar nëse jeni një udhëtar i vetëm.

1.Copenhagen

Image

2.Paris

Image

3.Stockholm

Image

4.Dublin

Image

5.Viena

Image

Në 10-shen e vendeve me te sigurta per te udhetuar vijojne sipas radhes edhe Helsinki, Berlini, Reikjaviku, Londra dhe Praga.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme