Një gjyshe 82 vjeçare merr lejen për vozitje, donte më shumë pavarësi

Një gjyshe 82 vjeçare merr lejen për vozitje, donte më shumë pavarësi

16 December 2018 17:12

Një grua 82-vjeçare nga Britania e Madhe kaloi një provë ngasjeje nga përpjekja e saj e parë.

Josephine Sheeka, e cila jeton pranë qytetit britanik të Colchester, ka vendosur të regjistrojë mësimet për patentë-shofer, pasi ajo donte më shumë liri dhe pavarësi, transmeton Ksp.

Pavarësisht se duhej të pushonte për operacion, kjo gjyshe i kaloi të gjitha testet me të parën.

Instruktori i makinës tha se ajo ishte vozitësja më e vjetër e shkollës së tij.

“Ajo vetëm kishte vullnetin dhe bëri gjithçka që e kishte mësuar. E kam trajtuar atë si çdo student tjetër”, tha instruktori.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme