“MASKArenjtë” me satirë

“MASKArenjtë” me satirë

02 December 2018 09:59

Skema programore e Kohavisionit nga sonte (2 dhjetor) do të plotësohet me një emision të ri javor.

Çdo të diel nga ora 20:44, fiks 40 minuta do të jenë të rezervuar për emisionin më të ri satirik në ekranin kosovar.

Një pasqyrë e zhvillimeve politike e shoqërore të vendit do të vijnë të përmbledhura e komentuara nga perspektiva e tre monitoruesve dhe analistëve më mistik të kohës. Krejt këto vijnë të përmbledhura në emisionin e titulluar “MASKArenjtë”.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme