Ironia dhe frustrimi i jetës moderne në foto

Ironia dhe frustrimi i jetës moderne në foto

01 December 2018 17:13

Fotografitë e artistit dhe fotografitë Ocatvi Serra kanë një qëllim shumë mirë të definuar: që të hedhë dritë në problemet dhe kontraditat e jetës tonë.

Me ironi dhe iluzioneve optike të bëra me mjeshtri, fotografi nga Barcelona merret me çështjet lakminë, korrupsionin, shkatërrimin e mjedisit, teknologjinë, konsumimin dhe egoizmin, transmeton Koha.net.

Simboli ‘Nike’ në një ëmbëlsirë të vogël të rrumbullakët do të na duket më interesant ose një orë muri e cila në vend të numrave i shkruan ‘Work’ (Punë), përmes së cilës Serra kritikon dedikimin tonë ndaj punës.

Gjithashtu, fotoaparati i Serras hedh dritë edhe në aspektet e shoqërisë sonë të cilët ne nuk i kemi zgjedhur por na janë imponuar.

Për më tepër, shikoni punimet e tij.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Project: 'GAEA' For ELISAVA. This intervention is a conceptual reinterpretation of the five projects that ELISAVA Barcelona School of Design presents at the Catalonia’s pavilion in the Venice Biennale. Through a critical reflection of the understanding of nature as an unlimited exploitable resource, these installations focus on interaction, respect, coexistence, and the need for building a new balanced relationship between man and nature. #DistopicProject @elisavabcn @elisavalumni @labiennale #installation #peace #photography #art #urban #ego #cloud #urbanart #street #streetart #ooss #door #tires #photo #design #architecture #abstract #visual #art #stop

A post shared by Octavi (@ooss_ooss_ooss) on

 

 

 

 

 

 

 

© KOHA

Komentet

Shto koment

Të ngjashme