Foto të rralla nga Kosova e vitit 1917

Foto të rralla nga Kosova e vitit 1917

09 November 2018 18:42

Fotografi i njohur anglez Joseph Richard Auber, kishte udhëtuar në Shqipëri dhe Kosovë, në vitin 1917, duke realizuar shumë fotografi nëpër qytete dhe fshatra.

FMimages.net sjell disa fotografi të autorit Auberit.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme