Gjyqtari valltar bëhet hit në internet

Gjyqtari valltar bëhet hit në internet

23 October 2018 17:59

Një gjyqtar anësor është bërë hit në internet pasi teksa drejtonte takimin ka shfrytëzuar kohën edhe për vallëzim.

Tifozët këndonin dhe këngët e tyre i shfrytëzoi anësori që vallëzonte për të humbur kohë gjatë vrapimit në vijën anësore të fushës.

© KOHA

Komentet

Shto koment

Të ngjashme