111-vjeçari shkon përditë në… palestër

111-vjeçari shkon përditë në… palestër

14 September 2018 13:49

Shumica do ta konsideronin veten me fat për të arritur moshën 100 vjeçare – dhe madje edhe më shumë nëse janë në gjendje të lëvizin me këmbët e tyre.

Dhe për të qenë 111 vjeç dhe për të punuar çdo ditë tingëllon pothuajse e pamundur, por jo për Henry Tseng.

Në fakt, gjyshi nget një biçikletë çdo ditë për 30 minuta në një qendër fitnesi në California, për të qëndruar në formë dhe jo vetëm.

Lindur në Yokohama, Japoni, por që jeton në Los Anxheles që nga viti 1975, Tseng është stërvitur për shumicën e jetës së tij, trasnemton Javanews.

Tseng beson se sekretet e tij për të qëndruar në formë janë mjaft standarde dhe thotë se kushdo për aq kohë sa mban një rutinë të përditshme të palestrës dhe qëndron pozitiv mund t’i ndjek ato për të arritur sukses.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme