Punët më të çuditshme në botë dhe si të aplikoni

Punët më të çuditshme në botë dhe si të aplikoni

12 September 2018 14:20

Shumica e njerëzve luftojnë për të gjetur një vend pune më të mirë, por ka edhe prej atyre që nuk ngurrojnë të bëjnë punët nga më të ndryshmet apo edhe ato më të çuditshmet.

Tabloidi britanik “The Sun” ka publikuar një listë të punëve më të çuditshme, për të cilat ndoshta nuk na ka shkuar mendja se ekzistojnë, si dhe si të aplikoni në këto punë, transmeton Koha.net.

Puna: Nuhatësi profesional i nënsqetullave

Punëdhënësi: The International Fragrance Association

Rroga: 39,000 funte në vit

Si të aplikoni: Aplikoni përmes uebfaqes së kompanisë

Image

Puna: Vajtues profesional

Punëdhënësi: Rent A Mourner

Rroga: 45 funte në ditë

Si të aplikoni: Aplikoni përmes uebfaqes së kompanisë

Image

Puna: Gjumash profesional

Punëdhënësi: NASA

Rroga: 12,000 funte për 70 ditë

Si të aplikoni: Aplikoni përmes uebfaqes së kompanisë

Image

Puna: Degustator profesional i ushqimit për qentë

Rroga: 20,000 – 50,000 funte

Si të aplikoni: Dërgoni një CV në njërën nga brendet e ushqimeve për kafshë shtëpiake që ju preferoni ose kontrolloni uebfaqet e tyre për vendet e lira të punës

Image

Puna: Përqafues profesional

Punëdhënësi: Cuddle Party

Rroga: 60 funte për orë

Si të aplikoni: Regjistrohuni në kursin e trajnimit virtual prej 10 javësh

Image

Puna: Pritje në radhë

Punëdhënësi: Same Ole Lines Dudes

Rroga: 20 funte në orë

Si të aplikoni: Aplikoni përmes uebfaqes së kompanisë

Image

Puna: Testues profesional i toboganëve

Punëdhënësi: First Choice

Rroga: 26,000 në vit

Si të aplikoni: Kontaktoni direkt kompaninë First Choice

Image

Puna: Shtyrës profesional (ose Oshiya – kështu quhet kjo pozitë në Japoni)

Punëdhënësi: Tokyo Travel Authority

Si të aplikoni: Në stacionin lokalë

Image

© KOHA

Komentet

Shto koment

Të ngjashme