Mysafiri prej 25 vitesh në hotelin shekullor

Mysafiri prej 25 vitesh në hotelin shekullor

20 shkurt 2017 11:16

Shumë hotele shekullore në Çarshinë Kemeraltë dhe në Rrugën e Hoteleve në Izmir, përveç se bëjnë mikpritjen e vizitorëve me kohë të shkurtër, ato presin edhe shumë persona, të cilët për shkaqe të ndryshme jetojnë të vetëm, shkruan AA.

Njëri ndër personat që jetojnë me vite në hotelet shekullore është 60-vjeçari Adnan Ercan.

Ai 25 vite të plota jeton në dhomën e njëjtë të hotelit 112-vjeçar Jeni Shykran, i cili bën pjesë ndër hotelet rrënjësore të qytetit dhe i cili përdoret si skenë për xhirimin e filmave.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme