Sa kanë ndryshuar dasmat shqiptare ndër vite Foto: Ilustrim

Sa kanë ndryshuar dasmat shqiptare ndër vite

25 maj 2018 22:38

Sot në Express kemi diskutuar për zakonet në dasmat shqiptare.

Sa kanë ndryshuar traditat e dasmave ndër vite? Të ftuara në studio për të diskutuar për këtë temë ishin: Xheraldina Rexhepi, disenjatore, Nita Zeqiri, fotografe dhe Zanita Halimi, etnologe.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme