Prezantimi i artefakteve të periudhave të ndryshme në Istog

Prezantimi i artefakteve të periudhave të ndryshme në Istog

24 maj 2018 12:00

Këtë herë do të shkojmë në Istog, ku do sjellim artefaktet e ekspozuara në Muzeun Arkeologjik të kësaj komune.

Udhëheqësi i muzeut Enver Boletini ka treguar për historinë e këtyre artefakteve dhe periudhave që i takojnë, dhe ka kërkuar që sa më shpejt ato të kenë në vend më të mirë për ruajtjen e konservimin e tyre.

Përshkrimin e plotë ndiqeni në linkun e bashkangjitur:

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme