Destani dhe Elsie sjellin fakte të reja mbi gjenocidin serb në Kosovë

Destani dhe Elsie sjellin fakte të reja mbi gjenocidin serb në Kosovë

06 May 2018 20:12

Robert Elsie dhe Bejtullah Destani sjellin fakte të reja mbi terrorin serb ndaj Kosovës nga viti 1912-1945.

Kjo vepër botohet pas vdekjes së Elsies dhe për realizimin e saj autorët kanë shfrytëzuar dokumenta të shumta britanike.

Pas promovimit në Londër, vepra e tyre vjen edhe në Tiranë.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme