Adem Mikullovci kërkon pension artistik Foto: Koha

Adem Mikullovci kërkon pension artistik

16 prill 2018 14:33

Aktori, skenaristi, producenti dhe politikani, Adem Mikullovci, ka kërkuar që të ketë një pension artistik për njerëzit që kanë lënë gjurmë në artin dhe kulturën shqiptare.

Mikullovci ka deklaruar se ky nderim do të duhej të ishte “njëfarë lloj Nobeli”.

“Duhet të merret një vendim për njerëzit që kanë lënë gjurmë në kulturë. Ky numër i këtyre njerëzve është shumë i kufizuar, një numër shumë i vogël. Nuk po di mbase ta formuloj saktë, por ky duhet të jetë njëfarë lloj Nobeli”, ka thënë Mikullovci në fjalën e tij në Kuvend, transmeton televizioni publik.

“Këtu kërkohet një nderim, një status i veçantë, për njerëzit e rrallë”.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme