Kinemaja e ish-Shtëpisë së APJ i jepet Prishtinës

Kinemaja e ish-Shtëpisë së APJ i jepet Prishtinës

13 April 2018 15:45

Ministri i Administratës publike, Mahir Yagcilar ka nënshkruar sot marrëveshje me kryetarin e Prishtinës, Shpend Ahmeti për dhënien në shfrytëzim të sallës së kinemasë, “Salla e armatës”, të ish-Shtëpisë së APJ në kryeqytet.

Yagcilar ka thënë se ministria të cilën ai e drejton e ka marrë këtë sallë nën menaxhim, por tani së bashku me kryetarin Ahmeti janë marrë vesh që salla të shfrytëzohet nga komuna e Prishtinës- për aktivitete kulturore dhe artistike.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme