MKRS mbështet me 4.500 euro promovimin e frankofonisë në Kosovë

MKRS mbështet me 4.500 euro promovimin e frankofonisë në Kosovë

13 April 2018 14:26

MKRS ka nënshkruar sot një memorandum bashkëpunimi me Alenacën Franceze të Prishtinës.

Në njoftimin për media theksohet se qëllimi i këtij memorandumi është mbështetja financiare për projektet e “Promovimit të Frankofonisë në Kosovë” dhe bashkëpunimin në fushën e aktiviteteve për promovimin e Frankofonisë në Kosovë.

Sipas këtij memorandumi, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit për Aleancën Franceze në Kosovë ndan 4,500 euro.

Kryetarja e Aleancës Franceze të Prishtinës Dafina Bytyqi, falënderoi Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit për mbështetjen.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme