Filologjiku Ditën Botërore të Poezisë ia kushton Basri Çapriqit

Filologjiku Ditën Botërore të Poezisë ia kushton Basri Çapriqit

20 mars 2018 10:56

Me rastin e shënimit të Ditës Botërore të Poezisë, studentët e Degës së Letërsisë Shqipe të Fakultetit të Filologjisë në bashkëpunim me mësimdhënësit e tyre, kanë paralajmëruar për nesër organizimin e aktivitetit kulturor, Mesdita poetike.

Ky aktivitet do t’i kushtohet poetit, studiuesit dhe profesorit Basri Çapriqi, i cili në muajin janar të këtij viti iku në amshim. Me këtë rast, duke e nderuar jetën dhe veprën e poetit, do të lexohen pjesë nga krijimtaria e tij letrare, si dhe poezi përkushtimi për të. Gjithashtu, studentët do t’i lexojnë krijimet e tyre.

Takimi letrar do të mbahet më 21 mars 2018, në orën 12.00, në ambientet e Fakultetit të Filologjisë.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme