Figura e femrës në pikturë

Figura e femrës në pikturë

08 mars 2018 15:30

Studentja e grafikës në Fakultetin e Arteve Fjolla Ferati. ka treguar për punën e saj edhe në pikturë dhe atë se çfarë dëshiron të sjellë më së shumti në pëlhurën e bardhë.

Kombinimi i ngjyrave kohëve të fundit po i pëlqen më shumë, por çdo gjë ajo ka nis përmes lapsit.

Sipas saj ky rrugëtim duket se po i ec mirë dhe se do të vazhdoj tutje.

Ajo ka dëshirë që fizionomia e femrës ta karakterizoj pikturën e saj.

Por, ajo ka pikturuar forma të ndryshme të shëmbëlltyrës së figurës femërore.

Fjolla Ferati merret me pikturën për gati 6 vite.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme