Rudina: “Ambientimi me jetën në Kosovë, jo i lehtë”

03 mars 2018 21:07

Rudina Bërdynaj – Jakupi ka folur në “Talk” të KTV-së për jetën në Tiranë dhe Prishtinë.

Pos tjerash, ka treguar se në momentin kur kishte ardhur në Kosovë nuk e kishte pasur fare të lehtë. Madje, edhe kishte qarë.

Rrëfimin mund ta ndiqni në video.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme