Baleti dhe klarineta pjesë e jetës së Kajtazit

Baleti dhe klarineta pjesë e jetës së Kajtazit

01 mars 2018 09:21

Sinan Kajtazi me prejardhje nga Mitrovica, prej 2002 është pjesë trupës së balteitt kombëtar të Kosovës.

Pjesë e jetës së tij është edhe instrumenti i preferuar klarineta.

Kuptoni më poshtë për artistin Kajtazi.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme