40 Sarandat e Kosovës hapin ekspozitën në Prishtinë

40 Sarandat e Kosovës hapin ekspozitën në Prishtinë

17 shkurt 2018 18:02

Muzeu i Kosovës, në bashkëpunim me Ambasadën e Shqipërisë në Kosovë, sot pasdite prezantoi ekspozitën e 40 Sarandave.

Ambasadori i Shqipërisë, Qemal Minxhozi, ka thënë se kjo iniciativë ka ndodhur për dhjetëvjetorin e Pavarësisë së Kosovës dhe fokusi kryesor ka qenë promovimi i bukurive të bashkisë së Sarandës dhe 40 Sarandave nga Kosova, raporton KP.

Edhe Saranda Bugujevci, e cila ishte pjesë e 40 Sarandave, vlerësoi se kjo nismë ka qenë ide interesante.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme