Kosova bëhet me Inspektoratin e Trashëgimisë Kulturore Foto: Koha / ilustrim

Kosova bëhet me Inspektoratin e Trashëgimisë Kulturore

06 shkurt 2018 08:05

Në kabinetin e ministrit të Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, sot zyrtarisht do të konstituohet Inspektorati i Trashëgimisë Kulturore.

Ky organ inspektues në fushën e trashëgimisë kulturore parashihet me aktet normative që rregullojnë këtë fushë dhe themelohet për herë të parë si pjesë e veçantë e strukturës organizative të Ministrisë.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme