Aktorja Drita Krasniqi shpalos kujtime nga Prishtina e vjetër

Aktorja Drita Krasniqi shpalos kujtime nga Prishtina e vjetër

26 janar 2018 00:01

Ajo shumë rrallë paraqitet nëpër emisione, por atëherë kur e bënë këtë gjithmonë është e veçantë.

Fjala është për aktoren e njohur, Drita Krasniqi, e cila vjen tash në “Express” të KTV-së me një rrëfim shumë të veçantë mbi Prishtinën e vjetër me të cilën ndërlidhen shumë kujtime nga fëmijëria dhe rinia e saj.

Ta ndjekim së bashku se çfarë ka treguar ajo për emisionin “Express”.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme