Shkololli emërohet drejtor i Galerisë Kombëtare të Arteve në Shqipëri

Shkololli emërohet drejtor i Galerisë Kombëtare të Arteve në Shqipëri

17 January 2018 22:27

Qeveria shqiptare ka emëruar sot Erzen Shkolollin, drejtor të ri të Galerisë Kombëtare të Arteve të Shqipërisë.

Ish-drejtori i Galerisë së Arteve në Kosovë në këtë detyrë zëvendëson Artan Shabanin, e shkarkuar në dhjetor të vitit të shkuar, shkruajnë mediat shqiptare.

Shabani është emëruar në vitin 2013 në krye të Galerisë së Arteve, si zgjedhje e vetë kryeministrit Edi Rama.

Vendimi:

EMËRIMIN NË DETYRË TË DREJTORIT TË GALERISË KOMBËTARE TË ARTEVE

Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikave 1 e 3, të nenit 9, të ligjit nr.10352, datë 18.11.2010, “Për artin dhe kulturën”, të ndryshuar, me propozimin e ministrit të Kulturës, Këshilli i Ministrave

V E N D O S I:

Z. Erzen Shkololli emërohet drejtor i Galerisë Kombëtare të Arteve.

Ky vendim hyn në fuqi menjëherë.

K R Y E M I N I S T R I

EDI RAMA

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme