“Ambasadori i Melkizedekut” i Veton Surroit në anglisht

“Ambasadori i Melkizedekut” i Veton Surroit në anglisht

02 janar 2018 16:37

Trilogjia e shënimeve heretike nga Veton Surroi në gjuhën angleze është kompletuar me përkthimin e librit “Ambasadori i Melkizedekut”.

I përkthyer nga Flaka Surroi, me titullin “The Ambassador of Melchizedek”, libri tashmë është në dispozicion të lexuesve anglishtfolës.

Vepra është pjesë e shënimeve të nisura me “Këmbët e Gjarprit” dhe në librin e fundit “Gorillat që s’i pamë”.

Një prej pikave shitëse ku mund të gjendet libri është edhe “Këndi i leximit” i Grupit KOHA në aeroportin ndërkombëtar të Prishtinës, “Adem Jashari”.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme